Erbjudande

FORMGIVNING
Flera detaljer ska samverka för att få en tilltalande och säljande produkt. Färg, form och val av typsnitt är viktigt för att få fram rätt känsla. Vad du än behöver i din marknadsföring så krävs formgivning och original – det hjälper vi dig med!

PRINT
Vi gillar papper! Möjligheterna med papper är oändliga, från sammetslena omslag till formstansade inlagor och olika partiella effekter. Vi är inget tryckeri. Däremot hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just din trycksak. Som rådgivare hittar vi den bästa ekonomiska lösningen och kvalitetskontrollerar alltid alla produktioner.

BILD & FOTO
Vid de allra flesta tillfällen gör vi all fotografering själva, men vid större projekt och där det krävs mer avancerad utrustning, samarbetar vi med professionella fotografer. Bra bilder hjälper till att förstärka budskapet. För att förmedla den rätta känslan kan det behövas lite extra omsorg och finess! Det kan bland annat handla om friläggning, byta ut eller framhäva färger eller ta bort oönskade detaljer och föremål.